En gratis säsong av däckhotell

Vi har ett fåtal platser kvar på vårt däckhotell. Checkar du in dina däck idag blir din nästa säsong kostnadsfri.

Har du också fullt i garaget?

Förvara dina däck på däckhotell istället! 

50 % rabatterbjudande på däckhotell

Just nu sparar du upp till 2200kr när du checkar in dina däck på vårt däckhotell, du får två säsonger för priset av en!  


I förvaringspriset ingår försäkring, skiftning av däcken och tvätt, vilket är mycket viktigt för balansen i däcket samt livslängden. Vi kontrollerar självklart mönsterdjup och lufttryck samt ger tips och råd.

Våra priser ligger på 1250 - 2200kr beroende på din bils storlek. 

Vad ingår?

✔️Vi granskar däckens mönsterdjup och lufttryck
✔️Vi förvarar dina däck i en torr och mörk miljö med rätt temperatur
✔️Vi rengör däcken noggrant för att avlägsna skadliga ämnen, salt och damm innan förvaring
✔️Vi tar hand om hela däckbytet åt dig,
✔️Vi balanserar däcken åt dig.
✔️Vi försäkrar dina däck mot stöld och brand.
✔️Vi erbjuder flexibel däckutlämning mellan säsongernaChecka in dina däck på däckhotell

Slipp besväret med att transportera hem dina däck efter däckbytet på verkstaden och känn dig istället trygg med att de är i säkra händer, incheckade under perfekta förhållanden. Genom att magasinera dina däck hos vårt välutrustade däckhotell ökar du deras livslängd jämfört med om du förvarar dem i ett blött och dragigt garage eftersom gummit bibehålls på ett korrekt sätt. Med GC Ivarssons däckhotell kan du vara helt säker på att dina däck är i toppskick när det är dags att byta tillbaka till dina vinterdäck igen!

Förvara däck hemma vs. Däckhotell
Om du vill bibehålla däckens kvalitet så kräver egenförvarig av däck expertis och rätt utrymmen. Lösa däck bör förvaras stående, medan däck på fälgar bäst förvaras liggande. De bör inte placeras i byggnadskonstruktioner av trä och bör hållas borta från brandfarliga ämnen. Du behöver rätt verktyg för att ta av hjulbultarna, det är viktigt att noggrant rengöra däcken från smuts och salt. Du måste se till att däcken har rätt lufttryck för att undvika att de tappar sin form under förvaringen och dessutom måste utrymmet där du lagrar däcken vara torrt, inte utsättas för direkt solljus och temperaturen bör helst hållas kring 15 grader under hela lagringstiden för att inte skada gummit. Pannrum, carport och containrar uppfyller sällan dessa krav. Håller ditt garage standarden?

En hög av däck är inte lätt att flytta om du behöver städa eller komma åt något i ett trångt garage. Spara på ryggen, och minska frustrationen. Checka in dina däck på vårt däckhotell istället! Det ger dig en bekväm tidsram att boka in däckskifte som passar din kalender. 

Vi lagrar däck som inte är monterade på fälgar stående, medan däck på fälgar kan förvaras liggande. Vi garanterar att våra däckhotell erbjuder hög standard, och om du skulle behöva dina däck med kort varsel, till exempel om du vill sälja dem eller bilen, är de enkelt åtkomliga och välorganiserade för snabb återlämning.
Kontakta oss

Gummicentralen Ivarsson AB

ADRESS
Fittjavägen 23
145 53 Norsborg
ÖPPETTIDER
Mån - Torsdag 07-17
Fredag 07-15
Lunchstängt 12-13
Lördagsöppet våren 2024: 
13/4, 20/4, 27/4
Kl: 10 - 14
Producerad av